tisdag 14 juni 2011

Julafton redan?


Jo de känns nästan så, jag har fått en hel kasse med presenter. Min dotter i Florida har skickat det med min son och familj. De har varit hos henne på semester och firat min sonhustrus 30 årsdag.
Någon har väl skvallrat att jag dekorerat badrummet i lila, för jag har fått ljuvliga tvålar och en flytande tvål.En stor passion är vackert dekorerade muffins och tårtor. Jag kan ofta nöja mig med att se i kakböcker på fina bilder, men praktisera ibland är ju himla kul....men någon skall ju äta de, fast jag tycker om kakor och tårtor, äter jag inte speciellt ofta. Detta har visst Jennie förstått, jag brukar fylla på förådet när jag varit hos henne. Men nu finns ju rätt mycket att finna i Sverige också.


Men hur kommer de sig att jag fått Barbie och Blixten MacQveen-dekor? De är nog två stycken som varit med och valt....jo jag skall göra muffins med dessa dekorer i sommar!

(Varför är de lögn att lägga till mer än tre foto?)

1 kommentar:

  1. Underbara presenter - lavendel är så ljuvligt o doftar så rent.
    coupcakes - är det muffins med dekoration? - alla gör dessa kakor o bjuder på dom - jag har inte smakat än - men är nog tvungen att göra det snart så jag inte uppför mig "gammaldags" ;-) hahaaaa
    Ha en alldeles underbar torsdag!
    kram gisela

    SvaraRadera