onsdag 29 juni 2011

Vilken överraskning!


Tidning i brevlådan! Isabella.....javisst jag fyllde i en enkät för tidningen, köpte de första numret när den kom ut. Detta är belöningen, en ny tidning. Jag har inte hunnit titta i den än, spar nog den till den stundande semestern. Tycker det är en trevlig tidning, så det skall bli gott och sätta sig med den.
Har försökt minska på "tidnings-kontot", inte för de är enormt precis, men de blir en bra summa per år om man köper jämt.
Men en tidning kan kännas som ny många gånger, man är inte mottaglig för all information omedelbart. Ett bra sätt är ju att låna av varandra och våra biblotek tillhandahåller ju ett rätt bra utbud.
Tack Isabella, de skall bli ett stort nöje att ha dej hos mig!
(Bilden lånad från Allers)

2 kommentarer:

 1. som jag känner igen det här med tidningar ;-) - jag har avsagt mig mina 3 fasta - och tagit en 3 nr´s prenumenation på sköna hem med någon premie - när jag har fått premien så avbokar jag tidningen
  Vet att jag kommer att sakna mina "fasta "- men no can do - jag har annat som ska gå före i sommartider - min raggarbil bl.annat ;-) och nu ska den ju på verkstad - en ung dam hade den goda smaken att köra rakt in i "skinkan" på min fina bil!
  kram till dig i sommarvärmen
  gisela

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera