onsdag 20 oktober 2010

Nostalgi eller skräckbilder?

Detta är tapeter från mitt "nya" hus. 70-tal orginal hela bunten. Detta är i vårt sovrum, fondtapet med den randiga på resten av väggarna. Till de vita möblerna och vita sängöverkastet är de ändå den bästa, eller den jag kan tänka mig stå ut med lite längre än de flesta av de andra.


Denna är i tvättstugan. Till vita maskiner är den rätt OK. Tapeterna är i gott skick, om de nu ursäktar dem!I de lilla extra rummet, som nu är mer förråd än rum.


Fondvägg i köket, till allt annat brunt passar den, men inte till mig. Väggarna blir nog vitmålade där, först ialla fall.
Chokladbrun vävtapet, rätt ombonad i färgen, men mörk. Fast vardagsrummet är rätt ljust för övrigt och heltäckningsmattan är lite ljusare brun.
Svårt att riktigt känna att de är jag i detta, men allt kan bara blir bättre.
Hallen är värst! Men den fick inte plats i detta in lägget, de är de enda rummet jag nu vet vad jag vill ha på väggarna. Hallen och badrummet är snart klart, hoppas jag.


1 kommentar:

  1. Oj 70tal så det står härliga till...Nja inte riktigt min smak,,påminner mig om när jag var liten..Fast dom skulle kunnat va nya för mycket 70 tals mönster är ju modernt..Sitter o tittar på dina akvareller på kålen,wow så fina!! Skulle vilja se mer.Gick ju tyvärr inte att klicka upp,,Jag tycker dom är super vackra..Kul du kikade in hos mig också..Kram från fare

    SvaraRadera