måndag 11 oktober 2010

En blomma för Bodil....

.....vår kära bloggvän som inte fick leva längre. De känns så otroligt overkligt, hon hann ju inte leva färdigt, tänk på alla projekt som inte blev gjorda eller slutförda. Så kan man tänka i all evenerlighet och ändå aldrig få svar.
De blev en mycket fin begravning och minnesstund efteråt med släkt och goda vänner. Bodil var ju duktig på att hålla kontakt med alla vänner. Många, många minnen kommer fram. De som slog mig bl.a. var just de enormt varma välkomnadet man fick när man kom till henne, sällan att man känt sig sååååå väl mottagen när man ringt på hos någon.
Livet måste gå vidare för oss andra och även bloggeriet. För de är ju ett riktigt gift!

3 kommentarer:

 1. Hej,,ja jag saknar henne enormt fast jag aldrig träffat henne..kan inte ta bort henne från min lista vill ha henne kvar...
  Nej jag vet inte vilka tider dom kommer ha öppet på lördagar men jag tror jag kommer att åka ner i morgon då kan jag ta reda på det och återkomma...Kram från Fare och roligt att du tittade förbi..Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej,,nej dom har inte öppet längre på lördagar bara på tisdagar..Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Har också tänkt mycket på Bodil.Så grymt livet är och så jobbigt för hennes anhöriga. Jag och Bodil hade inte bloggat så länge till varandra men hon var en härlig kvinna som verkade bry sig om andra människor. Och jag blev så berörd när jag läste om att hennes cancer kommit tillbaka, när hon hade kämpat med cellgifter och kände att hon fick krafterna tillbaka.Så fort allt kan ta slut.
  Så fint du har skrivit om henne, jag förstår att ni var goda vänner och att det känns tungt för dig!
  Önskar dig allt gott!
  Kram Raina

  SvaraRadera