lördag 6 november 2010

Medan nackellacket torkar.....

....sätter jag mig här vid datorn en stund. Vi skall på 50-årsfest ikväll, så jag håller på att snygga till mig. De är sällan jag målar naglarn för övrigt, oftast inte så fina naglar och kan inte ha nagellack på mig i jobbet. Så de får oftast va, men de hindrar inte att jag gärna köper olika nyanser av nagellacker.....snyggt i badrummskåpet???

En vit Azalea till allahelgonshelgen har jag förärat mig med. Att jag kallar min blogg AZALEAN är för jag tycker om den blomman, det är ca 1 år sedan jag började blogga och de är ju i Azalea-tider nu. Ville gärna ha ett namn som börjar på A också.....så fick de bli.Denna krukan får jag inte se denna helgen, men det är ju oftast inte något problem med vattningen vid denna årstiden. Men vårt badrum med kakel och klinker hade jag ju hellst sett. Muraren har fixat det klart denna veckan. Hallen var lagd förra helgen, så den är fogad nu också. Men på fredag sticker vi iväg så fort vi kan.
Fast jag längtar till "Drömkåken" är de rätt mysigt och vara här i Borås en helg. Varit ute och shoppat lite idag, bl.a. köpt en ny adventsljusstake. Jag är inte ensam om att längta till att få plocka fram och pynta till advent, de förstår jag när jag kollar andra bloggar.

3 kommentarer:

 1. Oj ,,nej jag ville verkligen inte låta otacksam för det är jag verkligen inte..Men visst undrar man ibland vilka som kikar in...Just nu känner jag mig inte så bra så då blir små saker större..Tack för orden..Hoppas ni hade en trevlig kväll..Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. FINT :)

  Idag är det SATURDAY SHOW OFF
  hos mig.....
  Lägg gärna till Din blogg
  Håkan

  SvaraRadera
 3. Fin blogg jag hittade här då...
  älskar åxå azalea...
  och tallrikshyllan var ju helt underbar...
  kram ullamaria

  SvaraRadera