lördag 20 februari 2010

Blivande husägare

Bild från Hemnet. Snart får vi tillträde till vårt hus. De som eventuellt var tänkt som sommarstuga eller torp, har blivit en mexitegelvilla i ett bostadsområde. Något renoveringsobjekt ville vi inte ha, men detta hus från 1980 kväver nog en hel del. ALLT är orginal! Så heltäckningsmattorna och bruna vitvaror och gula badrumsporslin, har vi inte tänk ha kvar så värst länge.De går åt enormt mycket energi att planera och fundera ut hur man vill ha allt. Men det är angenäma beskymmer. Idag putsade jag köksfönstren och hängde upp sommargardiner, de jag hade uppe innan skall flytta till de nya. Vi skall inte flytta och bo i de nya huset, utan bo kvar i vår lägenhet. De blir helg och sommarboende där för oss, jobbet kräver oss kvar i Knallebygden. Men vi får närmre till barn, släkt och vänner. Och när vi pensionerar oss har vi bostaden klar!

Nu skall jag få min trädgård. Åh vad jag längtat efter den! Det finns gräsmatta, några vintergröna buskar, en buskig kastanj och en mårbärshäck. Så de blir till att planera och gräva.
Mina perenner har jag släpat runt på diverse platser nu i många år, så de skall bli spännande och samla ihop dem. För jag har dem på två ställen och kan förmodligen inte flytta alla i vår.

3 kommentarer:

 1. Så kul att ni har fått tag på ett hus. Det ser riktigt trevligt ut på utsidan. Vill du ha fler perenner till din nya kan du bara ringa. Jag har ju också några.
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 2. Åh, Grattis till ert nya fina hus vad roligt....Hoppas att du hittar nånting fint i växthuskatalogen! Önskar dig en fortsatt bra vecka! Tisdagskramar Therese

  SvaraRadera
 3. Grattis vad kul för dig med en trädgård.
  Oj oj vad mycket kul du har framför dig.
  Skall bli kul att följa.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera